Novice

FEB
02
2021

Obvestilo za javnost

Obvestilo za javnost

Obveščamo vas, da se razmere, povezane s pojavom okužb s Covid-19 v Obalnem domu upokojencev Koper – Casa costiera del pensionato Capodistria, umirjajo. Stanovalci, ki so okužbo preboleli, že zapuščajo rdečo cono. Večina obolelih je še vedno pretežno asimptomatskih, brez večjih zapletov pri prebolevanju okužbe.

V tem trenutku nam kadrovsko pomoč še vedno zagotavljajo nekateri domovi upokojencev, študenti ter pristojne inštitucije, v delovni proces pa se vračajo tudi naši zaposleni, ki so okužbo preboleli.

O stanju stanovalcev še vedno redno obveščamo svojce, za informacije lahko pokličejo od 12. do 14. ure na telefonsko številko 031/718-838.

Iskreno upamo, da bomo to preizkušnjo s skupnimi močmi čimprej premagali.


JAN
22
2021

OBVESTILO ZA JAVNOST

 

Obveščamo vas, da se je okužba s Covid-19 žal pojavila tudi v Obalnem domu upokojencev Koper – Casa costiera del pensionato Capodistria.

Po prvem pojavu okužb smo nemudoma pričeli izvajati vse potrebne ukrepe ter sodelovati s pristojnimi institucijami, da bi vdor čimbolj zamejili.

Pred nami so težki časi, še posebej za naše stanovalce, saj jim v tem trenutku ne moremo zagotavljati stikov z bližnjimi oz. ti lahko potekajo le po telefonu ali video klicu. Po naših najboljših močeh se trudimo blažiti njihovo stisko predvsem s pogovori in manjšimi aktivnostmi. Ob tem so zelo obremenjeni tudi naši zaposleni, ki v skrb za stanovalce vlagajo veliko napora.

O stanju in počutju stanovalcev bomo svojce redno obveščali, vljudno pa prosimo za razumevanje in strpnost.

 

                                                                                                                                                                     mag. Neva Tomažič

                                                                                                                                                                               Direktorica